Home » Shows » Clubshow 2020 Putten


Beste  leden van de Barnevelderclub,


Onze mooie kip komt van oorsprong uit Barneveld. Het is daarom logisch dat onze clubshow ieder jaar plaatsvind bij de Barneveldse vereniging Gallinova. Het zijn echter bijzondere tijden als gevolg van het Corona virus. Wat vroeger heel logisch was, blijkt nu ineens niet meer zo logisch te zijn. Wij hebben namelijk het bericht ontvangen van Gallinova dat zij dit jaar geen show organiseren.

Als bestuur weten wij dat veel leden het leuk vinden om te laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben gefokt en de behoefte hebben daar met andere fokkers over te praten. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een andere vereniging.

En dat is gelukt!!. De Veluwepoortshow is bereid onze clubshow te organiseren. Deze show vindt plaats in de Manege Hippisch Verband te  Putten en heeft ruim voldoende parkeerruimte en veel ruimte om de dieren goed tot hun recht te laten komen. De manege heeft een prettige atmosfeer en goede verlichting waardoor de dieren door de keurmeesters goed te beoordelen zijn. Ook houdt de organisatie rekening met de Covid voorschriften, zo zijn er extra brede paden, en zal het ophalen van de verschillende diergroepen in aparte tijdsblokken gebeuren.

De show vindt plaats van donderdag 29 oktober tot en met zaterdag 31 oktober 2020, in de Manege Hippisch Verband te  Putten, Halvinkhuizerweg 80, 3882 LA Putten

Uw dieren worden gekeurd door één van onze clubkeurmeesters en u maakt kans op de extra door de Barnevelderclub ter beschikking gestelde prijzen. Er zijn ongeveer 1000 dieren welkom. Als u wilt inzenden op een van de weinige shows die nog georganiseerd wordt adviseer ik u direct in te schrijven want: VOL is VOL!! Inschrijven is mogelijk tot 2 oktober.
Hieronder vind u een link om direct digitaal in te schrijven en een link naar het vraag programma.

Tot ziens in Putten.
Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Hans Stil
Voorzitter


 

Direct inschrijven bij de Veluwepoortshow

 

 

Vraagprogramma bekijken