Home » Agenda

Belangrijke data seizoen 2018 / 2019

Shows

Jongdierenkeuring

Begin september vindt de Jongdierenkeuring plaats. Tijdens deze bijeenkomst kunnen de leden hun beste, in dit jaar gefokte, dieren meenemen en laten beoordelen door keurmeesters. Ook onderling worden de dieren uitvoerig besproken en wordt er veel informatie uitgewisseld. Deze bijeenkomst is daarnaast van groot belang voor de keurmeesters die hun kennis van de Barnevelder willen bijspijkeren en zo de gelegenheid krijgen om hun beoordelingsmethode met elkaar af te stemmen.

 

 

Jongdierendag & BBQ 2018

 data 15 september  2018

Op zaterdag 15 september wordt de jaarlijkse jongdierendag gehouden.Dit jaar zal deze weer plaats vinden in Mijdrecht bij Theo de Graaff. Het volledige adres is: Oosterlandweg 3a 3642 PW Mijdrecht

De keuring begint om 14 uur en vanaf 13:30 kan er worden ingekooid.
De keurmeester voor deze dag is: Wim Meijer. We vragen Eur 1,00 inschrijfgeld per dier.

Rond 15.30 uur steken we de BBQ aan en kunnen we onder het genot van een hapje en drankje nog napraten over de keuring en de dieren. De kosten voor de BBQ inclusief drank bedraagt 16.50 per persoon.

Het opgeven van het aantal dieren dat u wil insturen en/of het meedoen met de BBQ kan via de mail (bas.oskam@hotmail.com) of via telefoon/whatsapp (06-27001482).

Bas Oskam